Turizm Merkezi Uzungöl'de Edanur ile Aydın'dan Ömürlük İmza

Turizm Merkezi Uzungöl

Turizm Merkezi Uzungöl'de Edanur ile Aydın'dan Ömürlük İmza

Karadeniz ve Ülke Turizminin en önemli merkezlerinden Uzungöl’de Aydın Kocaman ile Edanur Güner gerçekleştirilen muhteşem bir düğün töreni ile bir ömür boyu birlikteliğe EVET dediler.

29 Eylül 2024 Pazar akşamı Uzungöl Sofra REstaurant’ta gerçekleştirilen düğün töreni muhteşem bir kalabalığın katılımı ile gerçekleşti.

Genç çiftlerin Düğün Törenlerine Uzungöl Muhtarı Selman Dilek,Uzungöl Turizmciler Derneği Başkanı ve Çaykara Belediyesi Meclis Üyesi Mehmet Keleş de katılım sağlayarak genç çiftlerin mutluluklarını paylaştılar.

Genç çiftlerin Düğün Törenlerinde Hanefi Akyüz Hoca tarafından Kur’an-ı Kerim ve Dua okunurken,Uzungöl’ün yetiştirmiş olduğu İlim Adamlarından Bayram Genel tarafından dini sohbet gerçekleştirildi.

Genç çiftlerin düğün törenlerinde damadın babası Metin Kocaman’ın tatlı heyecanı gözlerden kaçmazken her masayı tek tek dolaşarak misafirler ile yakından ilgilenmesi misafirler tarafından takdir ile karşılandı.

Karadeniz Müziğinin önemli isimleri Evren Dilaver ve Ahmet Karaca sahne alarak misafirlere muhteşem bir müzik ziyafeti sundular.

Yaş pasta ve takı töreni ile devam eden düğün törenine katılım sağlayan misafirler özellikle Takı Töreni esnasında uzun kuyruklar oluşturarak hem gelin ve damadı tebrik ettiler hem de mutluluklarını paylaştılar.

Genç çiftlerin düğün törenleri gecenin ilerleyen saatlerine kadar devam ederken düğün törenine katılım sağlayan misafirler gönüllerince eğlendiler.

Genç çiftlerin düğün törenleri aile fotoğraflarının çekilmesi ile sona erdi.

Çaykara Gündem gazetesi olarak evlilik kararı ile ömürlerinin en güzel,en anlamlı ve doğru kararlarını veren Edanur & Aydın Kocaman çiftini bu anlamlı kararlarından dolayı tebrik ediyor,genç çiftlerimize sağlık,mutluluk ve başarı dolu uzun bir yaşam diliyoruz.



İlginizi Çekebilir