Turizm Merkezi Uzungöl'de Uzungöl Balon Etkinlik Akşamları Başladı

Turizm Merkezi Uzungöl

Turizm Merkezi Uzungöl'de Uzungöl Balon Etkinlik Akşamları Başladı

Uzungöl Baloon Etkinlik akşamları çeşitli etkinlik ve organizasyonlar ile birlikte başladı.

Turizm İşletmecileri Yetkin İnan,Yusuf Keleş,Murat Uzun ve Mustafa Erdi Çakır tarafından ortak olarak Turizm Merkezi Uzungöl’e kazandırılan Uzungöl Balonun vatandaşlar tarafından ilgi ile takip edilmesi amacı ile Uzungöl Balon Etkinlik akşamları düzenleniyor.

20 Temmuz 2024 Cumartesi akşamı ilk etkinlik akşamı gerçekleştirilirken haftanın belirli günlerinde bu etkinlik akşamları gerçekleştirilecek.

Gerçekleştirilen Uzungöl Balon etkinlik akşamları ile hem insanların açık havada etkinlikleri takip etmeleri sağlanarak güzel bir yaz akşamı geçirmeleri sağlanıyor ,hem de birbirinden zengin etkinlikler ile insanların keyifli vakit geçirmeleri sağlanıyor.

20 Temmuz 2024 Cumartesi akşamı gerçekleştirilen ilk etkinlik akşamı yoğun bir kalabalığın katılımı ile gerçekleştirildi.

Yerli ve Yabancı misafirlerin çok büyük bir ilgi gösterdikleri etkinlik akşamına birbirinden zengin etkinlikler damga vurdu

Birbirinden zengin ışık gösterileri Turizm Merkezi Uzungöl’ü aydınlatırken bu gösteriler yerli ve yabancı misafirler tarafından ilgi ile izlendi.

Gecede İmaj dans ekibi tarafından ışıklı davul gösterisi,ateş Show,Kafkas dansı,Semazen gösterisi,horon ve kolbastı gösterisi,şaman dansı gösterileri sahneye konuldu.

İmaj Dans ekibi tarafından çocuklara yönelik olarak gerçekleştirilen çocuk oyunları sahnesi geceye katılım sağlayan çocuklar tarafından büyük bir ilgi ile izlendi.

Gecenin final bölümünde ise Çekiliş etkinliği gerçekleştirilerek çekilen kura sonucunda numarası çıkan misafirlere ücretsiz Yamaç Paraşütü ve Hava Balonu hediyeleri kazandılar

Uzungöl Balon Etkinlik akşamları haftanın belirli günlerinde birbirinden zengin etkinlikler ile devam edecek.

Turizm işletmecisi Yetkin İnan ile 3 arkadaşı tarafından Kapadokya’dan Uzungöl’e getirilen Hava Balonları 2024 Yılı Turizm sezonunda Uzungöl’ü ziyarete gelen misafirlerin hizmetine sunuluyor.

Hava şartlarına uygun olarak havanın en uygun olduğu sabah 06.00-08.30 ve akşamları ise 19.00-21.00 saatleri arasında gerçekleştiriliyor.

Bölgenin hava koşullarına göre ayarlanan uçuşlar, yere bağlı olan ve 30 ile 60 metre yükselebilen iki sıcak hava balonuyla gerçekleştiriliyor.

2 İle 14 kişilik iki sıcak hava balonu ile gerçekleştirlen uçuşlar normalde saatte 14 KM Rüzgar hızı ile gerçekleştirilebilirken organizasyon firması tarafından güvenlik tedbirleri kapsamında 10 KM olduğu saatlerde sıcak hava balonlarının havalanmalarına izin veriliyor.

Sıcak Hava Balonları 30 ile 60 metre arasında yükselebiliyor

Turizm Merkezi Uzungöl’ün muhteşem doğal güzelliğini havadan kuş bakışı işzlemek isteyen yerli ve yabancı misafireler Sıcak Hava Balonlarına çok yoğun bir ilgi gösteriyorlar.

Sabah ve akşam saatlerinde gerçekleştirilen uçuşlarınb ardından ise saat 21.00 itibarı ile Uzungöl Nova Otel ve Uzuıngöl Balon Cafe’nin bahçesinde birbirinden zewngin etkinlikleri ile Uzungöl Balon Etkinlik akşamları başlıyor.



İlginizi Çekebilir