Tarih: 24.07.2024 21:42

Üniversite Sınavına Hazırlanan Öğrencilerden Turizm Merkezi Uzungöl'de Yaz Kampı

Facebook Twitter Linked-in

Trabzon’un  Çaykara İlçesinde Üniversite Sınavına hazırlanan Öğrenciler Karadeniz ve Ülke Turizminin en önemli Merkezlerinden Uzungöl’de Yaz kampı gerçekleştiriyor.

Öğrencilerin yaz kampı 24 Temmuz 2024 Çarşamba günü Uzungöl Şehit Mehmet Aygün İmam Hatip Ortaokulu binasında başladı.

2023-2024 Eğitim Öğretim Yılında 11. Sınıftan 12. Sınıfa geçen ve 2025 Yılında gerçekleştirilecek olan Üniversite sınavına girecek olan yaklaşık 124 öğrenci 2024 Yılı Üniversite sınavlarının sona ermesinin ardından Çaykara İlçesinde sınavlara hazırlanmaya başladılar.

Çaykara İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Çamurali’nin organizasyonu ile öğrenciler ve öğretmenleri yaz kampı kapsamında Turizm Merkezi Uzungöl’e taşındı.

Çaykara İlçesinde bulunan kız ve erkek öğrenci yurtlarında konaklayan Çaykara Şehit Ahmet Çamur Anadolu İmam Hatip  Lisesi ve Çaykara Anadolu Lisesi öğrencileri 15 günlük kamp süresi boyunca her sabah saat 08.00’da minibüsler ile Turizm Merkezi Uzungöl’e taşınıyor.

Öğleye kadar ETÜT yapan öğrencilere öğle yemeğinin ardından 1 saatlik dinlenme molası verilerek Turizm Merkezi Uzungöl’de gezme ve dinlenme imkanı sağlanıyor

Daha sonra öğrencilerin öğleden sonra maratonu başlıyor.

Öğrenciler  için  İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Çamurali tarafından görevlendirilen görevli bayanlar tarafından özel olarak akşam yemeği hazırlanıyor.

Akşam yemeğinin ardından öğrencilere 1 saatlik daha gezme ve dinlenme imkanı sağlanıyor.

Öğrenciler için bu defa akşam maratonu başlıyor ve öğrenciler gece saat 21.00’a kadar profesyonel öğretmenlerin rehberliğinde gerçekleştirilen  ETÜT çalışması ile Üniversite sınavlarına hazırlanıyor.

Öğrenciler Gece 21.00’da ise yine minibüsler ile Çaykara İlçesinde konakladıkları pansiyonlara taşınıyorlar.

Çaykara İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Çamurali gün boyunca öğrenciler ile birlikte olarak öğrencilerin sınav motivasyonlarını yükseltmeye çalışıyor.

KAYMAKAM ERBEK’TEN ÖĞRENCİLERE ZİYARET

Çaykara Kaymakamı Gürdal Erbek,Yaz Kampının ilk günü olan 24 Temmuz 2024 Çarşamba Günü öğrencilerin Yaz Kampını ziyaret etti.

Öğrenciler ile sohbet eden Kaymakam Erbek,öğrenciler ile yapmış olduğu sohbette Çaykara İlçesinin örnek ve farklı bir eğitim öğretim ilçesi olduğunu,İlçede öğrencileri geleceğe hazırlamak adına çok büyük emeklerin harcandığını öğrencilerin de bu emeklerin karşılığı olarak çok çalışarak ve öğretmenlerinin bu emeklerinin karşlılığını vewrmeleri gerektiğini ifade etti.

Çaykara İlçesinin örnek ve farklı bir eğitim ilçesi olduğunu ifade eden Kaymakam Gürdal Erbek,başta İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Çamurali olmak üzere emeği geçen tüm yönetici ve öğretmenlere teşekkür etti.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —