Uzungöl Muhtarı Dilek'in Nişan Heyecanı

Uzungöl Muhtarı Dilek

Uzungöl’ün genç Muhtarı Selman Dilek ile Merve İlhan Uzungöl’de gerçekleştirilen nişan töreni ile evlilik yolunda ilk adımlarını attılar.

Uzungöl’ün genç Muhtarı Selman Dilek ile Merve İlhan Uzungöl’de gerçekleştirilen nişan töreni ile evlilik yolunda ilk adımlarını attılar.

Uzungöl’ün genç turizm işletmecilerinden Emine & İsmail İlhan’ın dün yalar güzeli kızları Merve ile Uzungöl Esnaflarından Demirci Ayşe & Hilmi Dilek  çiftinin yakışıklı oğulları Uzungöl’ün genç Muhtarı Selman Dilek 22 Haziran 2024 Cumartesi Akşamı Uzungöl Haçego Apart Otel’in bahçesinde açık havada gerçekleştirilen muhteşem bir nişan töreni ile evlilik yolunda ilk adımlarını attılar.

Yoğun bir katılım ile gerçekleştirilen Nişan Törenine Çaykara Belediye Başkanı Hanefi Tok,Köknar Muhtarı Cemile Alhan Kesimoğlu,Demirli Muhtarı Yusuf Sever,Uzungöl Turizmciler Derneği Başkanı Mehmet Keleş,Uzungöl BİRLİK A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı İdris Akyüz ile çok kalabalık bir vatandaş topluluğu katılım sağladı.

Gelinin babası İsmail İlhan ile Damadın Babası Hilmi Dilek’in tatlı heyecanları Nişan boyunca yüzlerinden okunurken Nişan Töreni boyunca misafirler ile yakından ilgilenmeleri işse gözlerden kaçmadı.

Açık havada çok yoğun bir katılım ile gerçekleştirilen Nişan Töreninde Uzungöl Gölbaşı Mahallesi İmam Hatibi tarafından Nişan Duası okunarak mutluluk dilekleri iletildi.

Genç çiftlerin Nişan Yüzükleri gelinin dayısı Mustafa Kır tarafından takılırken,Damadın Amcası Cemal Dilek tarafından ise kurdeleler takıldı.

Çaykara Belediye Başkanı Hanefi Tok ve Çaykara Muhtarlar Derneği Başkanı Alaaddin Şeker tarafından genç çiftlerin Nişan yüzükleri takıldı.

Ulusal Müzik Dünyasında Karadeniz Müziğini büyük bir başarı ile temsil eden Sanatçı Kerim Aydın ile Uzungöl düğünlerinin vaz geçilmeyen ismi Erol Akyüz gecede sahne alarak misafirlerin gönüllerince eğlenmelerini sağladılar.

Gecenin ilerleyen saatlerine kadar devam eden nişan töreni aile fotoğraflarının çekişlmesi ile sona erdi.

Çaykara Gündem Gazetesi olarak bu güzel kararlarından dolayı Merve İlhan & Selman Dilek çiftini tebrik ediyor Allah tamamına erdirsin dileklerimizi iletiyoruz.



Anahtar Kelimeler: Uzungöl Muhtarı Dilek' Nişan Heyecanı

İlginizi Çekebilir