Uzungöl Muhtarı Selman Dilek'in Düğün Heyecanı

Uzungöl Muhtarı Selman Dilek

Uzungöl Muhtarı Selman Dilek'in Düğün Heyecanı

Uzungöl Muhtarı Selman Dilek ile Merve İlhan 8 Eylül 2024 Pazar Günü Uzungöl Sezgin Otel Restaurant’ta gerçekleştirilecek olan Düğün Törenleri ile Bir Ömür Boyu birlikteliğe EVET demeye hazırlanıyorlar.

 Uzungöl’ün sevilen Esnaflarından Hilmi &Ayşe Dilek çiftinin yakışıklı oğulları Selman Dilek ile yine Uzungöl Esnaflarından Emine & İsmail İlhan çiftinin dünyalar güzeli kızları  Merve  İlhan gönül dostlarına şu şekilde sesleniyorlar

Bir Ömür Boyu birlikteliğe imza atacağımız hayatımızın en önemli gününde siz gönül dostlarımızı yanımızda görmek mutluluğumuzu ikiye katlayacaktır.Tüm Gönül Dostlarımızı yanımızda görmek istiyoruz.

Damat Uzungöl Muhtarı Selman Dilek ise gazetemize yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi.

İlhan ve Dilek Aileleri olarak hayatımızın en heyecanlı anlarını yaşadığımız bu günlerde her iki aile olarak imkanlarımız ölçüsünde tüm gönül dostlarımıza ulaşmaya ve mutluluğumuzu paylaşmalarını sağlamaya çalıştık.

Ancak sizler de takdir edersiniz ki bu tatlı telaş ve koşuşturma süreci içerisinde gözden kaçan ya da unutmuş olabileceğimiz gönül dostlarımız misafirlerimiz olabilir.

Bu vesile ile Çaykara Gündem Gazetemizde yayınlamış olduğumuz bu düğün haberimizin misafirlerimiz tarafından birer  düğün davetiyesi olarak kabul edilmesini ve bu haberi okuyan tüm misafirlerimizin düğün törenimizde aramızda olmaları her iki aile olarak en önemli temennimizdir.

Bu vesile ile Tüm Uzungöl,Çaykara,Trabzon halkı ile yüreği bizimle çarpan tüm gönül dostlarımızı düğün törenimize davet ediyoruz.

DÜĞÜN

TARİH:07 Eylül 2024-PAZAR

SAAT:19.00

YER:SEZGİN OTEL RESTAURANT-Uzungöl-Çaykara/Trabzon

İLETİŞİM

Selman DİLEK-Uzungöl Muhtarı:0 537 0456782

Hilmi Dilek-Damadın Babası-0 538 8372162

İsmail İlhan-Gelinin Babası-0 539 3540850



İlginizi Çekebilir