Tarih: 24.05.2024 22:53

Uzungöl Turizminin Baş Mimarına KTÜ'den Vefa Gecesi

Facebook Twitter Linked-in

Karadeniz ve Ülke Turizminin en önemli merkezlerinden Uzungöl Turizminin Baş Mimarı Dursun Ali İnan için KTÜ tarafından Vefa Gecesi Organizasyonu gerçekleştirildi.

Dursun Aliş İnan için gerçekleştirilen Vefa Gecesi programı 24 Mayıs 2024 Cuma Günü saat 18.00’da Trabzon KTÜ Prof. Dr. Osman Turan Kültür ve Kongre Merkezinde gerçekleştirildi.

Gerçekleştirilen Vefa Gecesi Programına Eski Bakanlardan Faruk Özak ve Cahit Turhan,Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç,Trabzon İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Mustafa Erdem,KTÜ Rektörü Prof. Dr. Hamdullah Çuvalcı,Trabzon İl Milli Eğitim Müdürü Hasan Uygun,Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı M.Şadan Eren,Çaykara Belediye Başkanı Hanefi Tok,TTSO Yönetim Kurulu Üyesi Hamit İnan,AK Parti Çaykara İlçe Başkanı Muhammet Selçuk ile Akademisyenler,Öğretim Görevlileri,öğrenciler ve çok kalabalık bir vatandaş topluluğu katılım sağladı.

Gerçekleştirilen Vefa Gecesi Programında katılım sağlayan Protokol üyeleri tarafından Uzungöl Turizminin Baş Mimarı Dursun Ali İnan’ın bölge ve Ülke Turizmine katmış olduğu değer ile ilgili protokol konuşmaları gerçekleştirildi.

Programda ayrıca katılımcılar tarafından Dursun Ali İnan için çeşitli Plaket ve hediye takdimleri de gerçekleştirildi.

Gerçekleştirilen programda ayrıca Karadeniz Müziğinin güçlü sesi Onay Şahin ile Mehmet İnan tarafından Türkü Dinletisi gerçekleştirilirken Sanatçı Onay Şahin tarafından Dursun Ali İnan’ın Ülke ve Bölge Turizmine katmış olduğu değer ile ilgili bir konuşma gerçekleştirildi.

Programın son bölümünde bir teşekkür konuşması gerçekleştiren Uzungöl Turizminin Baş Mimarı Dursun Ali İnan bu anlamlı etkinliği gerçekleştirerek kendisine Vefa Örneği gösteren KTÜ Rektörü Prof. Dr. Hamdullah Çuvalcı’ya teşekkür etti.

1974 Yılından günümüze kadar geçen 50 senelik zaman diliminde büyük emek ve gayretler vererek,çetin ve zor yolları aşarak Uzungöl Turizmini bu günlere taşımış olmanın mutluluğunu yaşadıklarını ifade eden Turizmci Dursun Ali İnanVefaGecesi Etkinliğine katılım sağlayan tüm misafirlere teşekkür ederek Turizme vermiş oldukları önemden dolayı minnet duygularını dile getirdi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —