Uzungöl´de Dursun Karaca Muhtar Adayı

Uzungöl´de Dursun Karaca Muhtar Adayı

1972 Yılında Uzungöl´de Dünyaya gelen Dursun Karaca 2001 Yılından bu yana önce Uzungöl Belediyesinde daha sonra ise Çaykara Belediyesinde Teknik Personel olarak görev yapıyor.

31 Mart 2018 Tarihinde gerçekleştirilecek olan Mahalli İdareler Genel Seçimlerinde Uzungöl´den Dursun(Sabit) Karaca Muhtar Adayı Olduğunu açıkladı.

1972 Yılında Uzungöl´de Dünyaya gelen Dursun Karaca 2001 Yılından bu yana önce Uzungöl Belediyesinde daha sonra ise Çaykara Belediyesinde Teknik Personel olarak görev yapıyor.

/resimler/2018-12/14/1640234485438.jpgNeşeli,sosyal,yardımsever ve çalışkan yapısı ile Uzungöl´de herkes tarafından çok sevilen Dursun Karaca bu defa Muhtar olarak Uzungöl´e hizmet edebilmek için Muhtar Adayı olduğunu ilan etti.

KARACA-SORUNLARI BİLİYORUZ ÇÖZÜM İÇİN GELİYORUZ

Karadeniz Turizminin en önemli Merkezlerinden Uzungöl´ün  çözüm bekleyen bir çok sorununun bulunduğunu ve bu sorunları çözebilmek için Muhtar Adayı olduğunu ifade ederek konuşmasına başlayan Muhtar Adayı Dursun Karaca ekibi ile birlikte tüm planlamalarını yaptıklarını Halkımızın Muhtarlık Görevini kendilerine vermesi durumunda 1 Nisan 2018 tarihinden itibaren Tüm Enerjileri ile Uzungöl için çalışacaklarını sözlerine ekledi./resimler/2018-12/14/1640432767084.jpgBir Yandan Turizm anlamında bir Dünya Markası haline gelen Uzungöl´ün  Turizm anlamında daha kaliteli hizmet verebilmesi için Hizmet Standardının yükseltilmesi gerektiğini anımsatan Muhtar Adayı Dursun Karaca bir yandan da hem altyapı anlamında hem de mevcut olan sorunlar anlamında Uzungöl´ün çözüm bekleyen sorunlarına Ortak Akıl Yöntemi ile çözüm arayacaklarını ifade eden

Hepimizin Ortak Sevdasının Uzungöl olduğunu ve de herkesi Uzungöl Sevdası ekseni etrafında toparlayacaklarını ifade eden Muhtar Adayı Dursun Karaca insanları bütünleştirmeye ve kaynaştırmaya çalışacaklarını ortak bir çatı etrafında toparlayacaklarını ve de hiçbir şekilde hiç kimseyi ötekileştirmeyeceklerini sözlerine ekledi.

Uzungöl´de gerçekleştirilen Projelerin takipçisi ve uygulayıcısı olacaklarını ifade eden Muhtar Adayı Dursun Karaca ayrıca Çaykara Belediyesi ve Trabzon Büyükşehir Belediyesi ile birlikte uyum içerisinde çalışarak hazırlayacakları yeni projeleri de hayata geçireceklerini ifade etti.

Devletin Tüm Kurumlarına ihtiyaçlarının bulunduğunu bu yüzden de ekibi ile birlikte planlı ve programlı bir şekilde çalışarak Uzungöl´e hizmet taşıyacaklarını ifade eden Muhtar Adayı Dursun Karaca her zaman yapıcı ve olumlu olacaklarını olumsuz değerleri ise görmezden geleceklerini ifade etti.

Uzungöl´de tüm Projelerde olduğu gibi Teleferik Projesine de çok büyük bir önem verdiklerini, ifade eden Muhtar Adayı Dursun Karaca Teleferik Projesinin Uzungöl için hayati bir öneme sahişp olduğunu bu şekilde Kış Turizminin de Uzungöl´de yoğun bir şekilde geçmesini sağlayacaklarını bu yüzden de Teleferik Projesinin yakın takipçisi olacaklarını sözlerine ekledi.

Uzungöl Halkının Muhtarlık Görevini, Kendilerinde Tercih Etmesi durumunda ilk günden başlayarak büyük bir enerji ile Uzungöl´e hizmet vereceklerini anımsatan Muhtar Adayı Dursun Karaca Tüm Uzungöl Halkını Hizmet Sevdası yolunda kendileri ile birlikte yürümeye davet ettiklerini sözlerine ekledi.

Haber:Hilmi Kanık/Çaykara Gündem Gazetesi



İlginizi Çekebilir