Uzungöl'de İmar Planı Toplantısı

Uzungöl

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından Uzungöl’de uygulanacak olan İmar Planı ve 18. Madde ile ilgili olarak Uzungöl Halkı tarafından bir toplantı gerçekleştirilecek.

10 Mart 2021 Çarşamba Günü saat 13.30’da Uzungöl Sezgin Otel’de gerçekleştirilecek olan toplantıda İmar Planı ile ilgili vatandaşların fikirleri alınacak.İmar Panı konusunda uzman kişilerin de katılacakları toplantıda vatandaşların sorunları da Uzman Kişiler tarafından cevaplanacak.

Uzungöl için uygulanmaya çalışılan yeni İmar Planı ve 18.madde uygulaması bir çok vatandaş tarafından olumsuz karşılanıyor.Özellikle 18.Maddenin uygulanması esnasında gerçekleştirilen parsel kaydırma işlemi ile ilgili olarak bir çok vatandaş mağdur durumunda bulunduğunu baba toprağının ellerinden alındığını ifade ediyor.

Ayrıca 18.Maddenin uygulanması esnasında aynı parsele onlarca hissedarın yerleştirildiği, vatandaşların  bu parsellerde hiçbir şekilde konut yapamayacağı sebebi ile Uzungöl halkı baba toprağı üzerinde mağdur duruma düşürüldüğünü iddia ediyor.

Toplantı Uzungöl Platformu adına Uzungöl Birlik Yönetim Kurulu Başkanı İdris Akyüz tarafından organize ediliyor.Toplantıya Başta Trabzon olmak üzere Çevre İllerden yüksek katılım sağlanması isteniyor.

Gerçekleştirilecek olan toplantı ile ilgili olarak Uzungöl Birlik Yönetim Kurulu Başkanı İdris Akyüz Uzungöl Platformu adına gazetemize bir açıklama yaptı.İşte o açıklama.

Değerli Uzungöl halkına duyuru!!!!!!!! Uzungöl sınırları içinde yapılan imar planı ve 18.madde parselasyon uygulaması ile alakalı vatandaşlarımızın görüş ve önerilerinin ele alınacağı ve bu konuda nelerin yapılacağı tavrımızın ne olacağı ile alakalı uzman kişilerin de katılacağı  10/03/2021 tarih  saat:13:30 da  Sezgin Otelde toplantı yapılacaktır.

Konuyla alakalı tüm vatandaşlarımızın muhakkak  katılım sağlaması fikrini beyan etmesi önem arz etmektedir.                                                                              

Not: Lütfen katılımın yüksek tutulması Trabzon merkez ve yakın illerde olan vatandaşlarımızın da konuya duyarlı olmalarını ve katılmalarını önemle rica olunur.



Anahtar Kelimeler: Uzungöl ' Planı Toplantısı

İlginizi Çekebilir