Tarih: 19.10.2024 13:44

Uzungöl'de İrem İle Gökhan'dan Ömürlük İmza

Facebook Twitter Linked-in

 

İlçemiz Demirkapı Mahallesinden İrem Yıldız ile Demirli Mahallesinden Gökhan Sever Uzungöl Sezgin Otel Restaurant’ta gerçekleştirilen muhteşem bir düğün töreni ile bir ömür boyu birlikteliğe EVET dediler.

Demirkapı Mahallesinin sevilen simalarından Kadir & Fatma Yıldız çiftinin Dünyalar güzeli kızları İrem ile Demirli Mahallesinden olup Çaykara İlçesinin çok sevilen İnşaat ustalarından Yunus& Ayşe Sever çiftinin yakışıklı oğulları Gökhan’ın düğün törenleri 19 Ekim 2024 Cuma akşamı gerçekleştirilen düğün töreni muhteşem bir katılım ile gerçekleşti.

Genç çiftlerin düğün töreninde Demirli ve Demirkapı Mahalleleri olmak üzere komşu il ve ilçelerden gelen yoğun misafir katılımının yaşandığı düğün töreninde salonda mahşeri bir kalabalık yaşandı.

Çaykara Belediye Başkanı Hanefi Tok,Çaykara Esnaf Kefalet Kooperatifi Başkanı Mehmet Savaş Dündar,Demirkapı Muhtarı Naci Keleş,Demirli, Muhtarı Yusuf Ayaz,Uzungöl Muhtarı Selman Dilek ve Köseli Muhtarı Mustafa Özen genç çiftlerin düğün törenlerine katılım sağlaya

Gelinin babası Kadir Yıldız ile Damadın babası Yunus Sever’in tatlı heyecanları gözlerden kaçmazken düğün boyunca misafirleri ile yakından ilgilenmeleri düğünün ayrı bir ayrıntısı olarak göze çarptı.

Genç çiftlerin Düğün Törenleri Resmi Nikah Töreni ile başladı.Fikret Sever ,Deniz Sever, Soner Sever, Yakup Karış,İsmail Ayazcı, Muhammet Yüce ,Hatice Ayazcı ,Melisa Yılmaz Sudem Keleş’in Nikah Şahitliklerini yaptıkları Düğün Töreninde Genç Çiftlerin Resmi Nikahları Baykara Belediye Başkanı Hanefi Tok tarafından kıyıldı.

Evlilik Cüzdanı Belediye Başkanı Hanefi Tok tarafından Gelin İrem Sever’e takdim edildi.

Genç çiftlerin Düğün Törenlerinde Celil Bayram ve sahne alarak misafirlere unutamayacakları muhteşem bir akşam yaşattılar.

Yaş pasta ve takı töreni ile devam eden Genç Çiftlerin Düğün Törenlerinde özellikle Takı Töreni esnasında Düğün Törenin e katılım sağlayan misafirler çok uzun kuyruklar oluşturarak gelin ve damadı hem tebrik ettiler hem de mutluluklarını paylaştılar.

Gecenin ilerleyen saatlerine kadar devam eden düğün töreni Gelinin Çiçek atması,aile fotoğraflarının çekilmesi ve Havai fişek gösterisi ile sona erdi.

Çaykara Gündem Gazetesi olarak evlilik kararı ile ömürlerinin en güzel,en anlamlı ve doğru kararlarını veren İrem & Gökhan Sever çiftini bu anlamlı ve güzel kararlarından dolayı tebrik ediyor,genç çiftlerimize sağlık,mutluluk ve başarı dolu uzun bir yaşam diliyoruz.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —