Uzungöl'de Merve İLe Ali'den Ömürlük İmza

Uzungöl'de Merve İLe Ali'den Ömürlük İmza

GÜNCEL 14.09.2024 23:15:00 0
Uzungöl

Uzungöl’ün Genç İş İnsanlarından Ali Özkan ile Ataköy Mahallesinden Merve Ayal ,14 Eylül 2024 Cumartesi akşamı Uzungöl Zeen Cafe Restaurant’ta gerçekleştirilen muhteşem bir düğün töreni ile bir ömür boyu birlikteliğe EVET dediler.

İlçemiz Ataköy Mahallesinden Fehmi & Nurdane Ayal çiftinin Dünyalar güzeli Kızları Merve ile Uzungöl’ün sevilen turizmcilerinden Hatice & Şeref Özkan çiftinin yakışıklı oğulları Genç İŞ İnsanı Ali Özkan’ın Düğün törenleri yoğun bir katılım ile gerçekleşti.

Genç çiftlerin Giriş Dansı ile başlayan Düğün Töreninde Resmi Nikah Töreni salonda gerçekleştirildi.

Gelinin Nikah şahitlikleri Zeynep Çiftçi ve Hatice Kofoğlu tarafından gerçekleştirilirken,damadın nikah şahitliklerini ise Yavuz İnan ve İsmail Hakkı Eroğlu yaptı.

Genç çiftlerin nikahları Çaykara Belediyesi Evlendirme Memuru İbrahim Yılmaz tarafından gerçekleştirilirken,evlilik cüzdanı Müdür Yıolmaz tarafından Gelin Merve Özkan’a takdim edildi.

Genç çiftlerin Düğün Töreninde Uzungöl Düğünlerinin vaz geçilmeyen üç ismi Erol Akyüz,Ahmet Karaca ve Nurettin Kahveci sahne alırken çaldıkları ve oynadıkları birbirinden güzel oyun havaları ile düğün törenine katılım sağlayan davetlilerin saatlerce ve gönüllerince eğlenmelerini sağladılar.

Yaş pasta ve Takı Töreni ile devam eden Genç Çiftlerin Düğün Törenlerinde özellikle Takı Töreni esnasında Düğün Törenine katılım sağlayan misafirler çok uzun kuyruklar oluşturarak hem gelin ile damadı tebrik ettiler hem de mutluluklarını paylaştılar

Gecenin ilerleyen saatlerine kadar devam eden düğün töreni havai fişek gösterisi ve aile fotoğraflarının çekilmesi ile sona erdi

Çaykara Gündem Gazetesi olarak evlilik kararı ile ömürlerinin en güzel ve anlamlı kararlarını veren Merve& Ali Özkan çiftini bu anlamlı ve güzel kararlarından dolayı tebrik ediyor,genç çiftlerimize sağlık,başarı ve mutluluk dolu uzun bir yaşam diliyoruz.