Uzungöl'de Merve İle Selman'dan Dillere Destan Muhteşem Bir Düğün Töreni

Uzungöl'de Merve İle Selman'dan Dillere Destan Muhteşem Bir Düğün Töreni

9.09.2024 07:35:00 0
Uzungöl

Uzungöl Muhtarı Selman Dilek ile Merve İlhan 8 Eylül 2024 Pazar akşamı Uzungöl’de gerçekleştirilen dillere destan muhteşem bir düğün töreni ile bir ömür boyu birlikteliğe EVET dediler.

Çaykara Kaymakamı Gürdal Erbek,Çaykara Belediye Başkanı Hanefi Tok,AK Parti Çaykara İlçe Başkanı Muhammet Selçuk,MHP Çaykara İlçe Başkanı Savaş Öksüz,Çaykara Belediyesi Meclis Üyesi ve Uzungöl Turizmciler Derneği Başkanı Mehmet Keleş,Uzungöl BİRLİK A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı İdris Akyüz,Uzungöl Mahalle Muhtar Vekili Mustafa Tahan,Çaykara Muhtarlar Derneği Başkanı Alaaddin Şeker ile Çaykara İlçesinde görev yapan 32 Mahalle Muhtarı genç çiftlerin düğün törenlerine katılım sağlayarak mutluluklarını paylaştılar.

Genç çiftlerin düğün törenleri Resmi Nikah Töreni ile başladı.Genç çiftlerin nikah şahitlikleri Çaykara Kaymakamı Gürdal Erbek,Fatma Bektaş,Mustafa Zeren,Emrah Yanılmaz ve Ayhan Karagöz tarafından gerçekleştirildi.

Genç çiftlerin Resmi Nikahları Çaykara Belediye Başkanı Hanefi Tok tarafından kıyılırken,Resmi Nişkah Töreninin ardından evlilik cüzdanı Çaykara Kaymakamı Gürdal Erbek tarafından gelin Merve Dilek’e takdim edildi.

Genç çiftlerin Düğün Törenlerinde kaval entrünmanı resitali yaşandı.Karadeniz Müziğinin iki güçlü kaval üstadı Kerim Aydın ve Nurettin Kahveci genç çiftlerin düğün törenlerinde sahne alarak saatler boyunca çaldıkları birbirinden güzel oyun havaları eşliğinde düğün törenine katılım sağlayan davetlilerin gönüllerince eğlenmelerini sağladılar.

Yaş Pasta ve Takı Töreni ile devam eden genç çiftlerin düğün törenlerinde özelklikle Takı Töreni esnasında Düğün Törenine katılım sağlayan misafirler çok uzun kuyruklar oluşturarak gelin ve damadı hem tebrik ettiler hem de mutluluklarını paylaştılar.

Takı Töreninin ardından devam eden Düğün Töreni yaklaşık 5 saat sürdü ve düğün törenine katılım sağlayan misafirler saatlerce gönüllerince eğlendiler.

Genç çiftlerin Düğün Törenleri birlikte çekilen aile fotoğraf Töreni ile sona erdi.

Çaykara Gündem Gazetesi olarak evlilik kararı ile ömürlerinin en güzel,en anlamlı ve de doğru kararlarını veren Merve & Selman Dilek çiftini bu anlamlı ve doğru kararlarından dolayı tebrik ediyor,genç çiftlerimize sağlık,mutluluk ve de başarı dolu uzun bir yaşam diliyoruz.