Tarih: 25.09.2024 09:54

Vurduğun Gol Olsun Çaykara'm

Facebook Twitter Linked-in

2023-2024 Futbol sezonunda ilk defa mücadele ettiği Profesyonel Ligde Şampiyonluk sevinci yaşayarak Trabzon 1. Amatör Kümeye yükselme başarısı gösteren Çaykaraspor 2024-2025 Futbol Sezonundaki ilk maçında Çarşıbaşı Belediyespor ile deplasmanda karşı karşıya geliyor.

25 Eylül 2024 Çarşamba Günü Çarşıbaşı İlçe Stadyumunda oynanacak olan karşılaşma saat 13.00’da başlayacak.

2024-2025 Futbol Sezonunda Trabzon 1.Amatör Kümede TRB Karadenizspor,TRB Ortahisarspor,Beşikdüzü Yeşilköyspor,Arsin İdmanyurdu,Aktif Elektronik Farozyalıspor,Esiroğlu Beldespor,TRB Söğütlüspor,Araklı 1961 Spor,Çarşıbaşı Belediyespor,Kalkınma Futbol Kulübü,1461 Soğuksuspor takımları ile mücadele edecek olan Çaykaraspor Takımında hedef geçtiğimiz yıl olduğu gibi bu yıl da Şampiyonluk ipini göğüslemek.

Yeni Yönetim Kurulu ile yepyeni hedeflere yelken açan Çaykaraspor Takımında Başkan Mustafa Koçin ve Profesyonel ekibi sezon öncesinde tüm hazırlıklarını tamamlayarak takımları sezona hazır hale getirdi.

İlk söz A Takımında.Önce Ağabeylerr önden yürüyecek sonra Altyapı Takımları onların peşinden yürüyecek.

ÇAYKARASPOR EFSANESİNİ ANIMSAYALIM

Bir zamanlar Trabzon 1.Amatör Kümede fırtınalar estiren Grupları Lider bitiren 3.Lige Çıkma  Play Of maçları oynamayı başaran daha sonra ise kapanma noktasına gelerek profesyonel liglerden çekilen Çaykaraspor eski başarısını yeniden Çaykara Halkına yaşatmak için büyük bir gayret ile çalışıyor.

Kulüp Başkanı Mustafa KOçin ve Yeni Yönetim Kurulu ile birlikte Çaykara Kaymakamı Gürdal Erbek ve Çaykara Belediye Başkanı Hanefi Tok’un büyük bir destek verdiği Çaykaraspor A Takımı Altyapı Takımlarına İstanbul Arnavutköy Belediye Başkanımız ve Çaykara’lı hemşerimiz Haşim Baltacıoğlu tarafından da çok büyük bir destek sağlanıyor.

Kulüp Başkanı Mustafa Koçin  yönetiminde Çaykara Belediye Başkanı Hanefi Tok ile Çaykara Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Yusuf Kurt ve Çaykara İlçesinin fedakar Esnaflarının destekleri ile  senelerdir Altyapı Takımları ile Profesyonel Hocalar Akif Kıroğlu Adem Koç, Şenol Boz ve Zeki Şenocak yönetiminde turnuvalara hazırlanan Çaykaraspor A Takımı ve Altyapı takımları geçtiğimiz senelerde katıldıkları müsabakalarda Çaykara İlçesine çok önemli başarılar yaşatmışlardı.

Çaykara Kaymakamı Gürdal Erbek,Çaykara Belediye Başkanı Hanefi Tok ve Çaykara Esnafının çok büyük bir destek ve katkı sağladığı müsabakalara onların destekleri ile çıktığı,ulaşım ve yemek ihtiyaçlarının Başkan Tok ve Çaykara Esnafı tarafından karşılanan Çaykarasoor Futbol Takımlarının spor malzemesi ihtiyaçlarının çok önemli bir bölümü ise İstanbul Arnavutköy Belediye Başkanı Haşim Baltacı tarafından karşılandı.

Öte yandan Çaykara Gençlik ve Spor İlçe Müdürümüz Yusuf Kurt,Çaykaraspor A Takımı ve Altyapı Takımlarının geliştirilmesi ve Çaykara Gencinin futbola kazandırılması anlamında senelerdir çok büyük bir özveri ile çalışıyor.

Takımın ihtiyaçlarının karşılanması anlamında büyük emekler veren Müdür Yusuf Kurt bunun yanı sıra Trabzon Futbolunun çok önemli ismi olan Akif Kıroğlu Hocayı takımların başına getirerek çok önemli bir adım daha atmıştı.

Teknik sorumlu Akif Kıroğlu ise Adem Koç,Zeki Şenocak ve Şenol Boz’dan oluşan tecrübeli Teknik ekibi ile birlikte senelerdir Çaykara Gencini futbola kazandırabilmek için çok büyük bir gayret ile mücadele ediyorlar.

Ders dışı eğitim çalışmaları kapsamında antrenmanlarına aralıksız devam eden Çaykaraspor Altyapı Takımları için Çaykara İlçe Stadyumu Müdür Yusuf Kurt tarafından Altyapı Takımlarının emrine sunulmuş durumda.

Takımlar her akşam profesyonel hocaların rehberliğinde gerçekleştirdikleri antrenmanlar ile turnuvalara hazırlanıyorlar.

2024-2025 Sezonunda Altyapı Takımları U-14,U-15,U 16,U17 ve  U 18 takımları  ile Trabzon Altyapı liglerinde 5 ayrı kategoride mücadele eden Çaykarasopor Altyapı Takımları her kategoride çok önemli başarılar elde ederken özellikle U 18 Kategorisinde zirve mücadelesi vererek Çaykaraspor ismini gururla Trabzon Futbolunda temsil etmeyi başardılar.

Geçtiğimiz senenin efsane takımı A Takımı Trabzon 2. Amatör Küme’de Şampiyonluk ipini göğüsleyerek Trabzon 1.Amatör Kümeye yükselme başarısı gösterirken,  U-18 Trabzon kategorisinde fırtınalar estirirken,altyapı takımları ise çok önemli başarılar elde ederek Çaykara İlçesini en mükemmel şekilde temsil etmeyi başarmışlardı.

1986 Yılında kurulan Çaykaraspor Futbol Takımı çok uzun seneler çok büyük başarılar elde etmişti.En son 2015 Yılında Trabzon 2. Amatör Kümede mücadele eden Çaykaraspor 2015 yılından bu yana Profesyonel liglerde mücadele edemiyordu.

Çaykaraspor uzun bir aranın ardından 2023 Yılında yeniden Profesyonel liglere geri dönmüş ve ilk yılında şampiyonluk sevinci yaşamıştı.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —