Tarih: 20.04.2017 10:26

Yusuf Yazıcı Avrupa´yı Sallıyor!

Facebook Twitter Linked-in

Trabzonspor´un 20 yaşındaki oyuncusu Çaykaralı Yusuf Yazıcı, hem performansıyla yıldızlaşıyor hem de gelecek adına umut veriyor.  Bordo-Mavili ekiple sözleşmesini 2020´ye kadar uzatan Yusuf Yazıcı, 15 resmi maçta 5 gol atıp 9 asist yaptı. Trabzonspor´da Gökdeniz Karadeniz ve Fatih Tekke´den sonra alt yapıdan yetişen en önemli oyuncu olarak görülen Yusuf Yazıcı, ciddi anlamda gelecek vaat ediyor.  Gelecek sezon şampiyonluğa oynayacak olan Trabzonspor´da Yusuf Yazıcı´nın da önemli bir faktör olacağı, ilerleyen yıllarda direkt Avrupa´ya transfer olacak potansiyele sahip olduğu konuşuluyor.    

14 MAÇ 5 GOL 7 ASİST
Bu sezon Mehmet Ekici´nin yokluğunda ilk 11´deki yerini sağlamlaştıran genç oyuncu gösterdiği performansla birçok takımın radarına girmeyi başardı. Trabzonspor forması altında bu sezon çıktığı 14 maça çıkan Yazıcı bu mücadelelerde 5 gol atıp 7´de asist yapma başarısı gösterdi.
 
PSV İZLETTİ

Trabzonspor ile sözleşmesini 5 yıl daha uzatan genç oyuncu için Hollanda´nın dev kulübü PSV´nin oyuncuyu izletmek için Akhisar mücadelesine bir temsilci gönderdiği öğrenildi. Trabzonspor Teknik Direktörü Yanal´dan Başkan Usta´sına kadar tüm camianın üzerine titrediği oyuncu için PSV Eindhoven kulübünün geniş kapsamlı bir rapor oluşturduğu sezon sonunda oyuncunun grafiğine göre bir teklif yapacağı da gelen bilgiler arasında.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —